Garmin Truswing

Ny produkt

1 Produkt

1 699,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

TruSwing™ är en lättanvänd, liten och lätt sensor som mäter din sving och hjälper dig att utveckla den så att den blir så bra som möjligt. Datan visas i din kompatibla Approach® golfklocka eller din kompatibla handburna Approach®1. Via Garmin Connect kan du se information om din sving och följa din sving med lättförståelig svingdata samt jämföra en sving med en annan för detaljerad analys. Med TruSwing kan du registrera data såsom tempo, hastighet, svingspår, kritiska vinklar på klubban och ännu mer så att du kan förbättra din sving och få en jämnare och mer konsekvent sving, både på banan och rangen.

VERKTYG FÖR SVING-ANALYS

Visar information om din sving på din kompatibla Approach1, smartphone eller surfplatta2.

DIREKT PÅ HANDLEDEN

Behåll fokus på din träning och få all relevant information om din sving på din Approach golfklocka1 på handleden – att undvika att bli distraherad ger bästa möjliga utveckling oavsett om du tränar på rangen eller är ute på en runda.

SVINGDATA

Se svingdata som svingtempo, svinghastighet, svingspår, klubbladets vinkel mot mål, loftvinkel, skaftvinkel och skaftlutning.

ANIMATIONER I 3D

Se animationer i 3D och jämför två svingar bredvid varandra för analys i realtid på din smartphone eller surfplatta2 (använd appen Garmin Connect Mobile).

AVANCERAD SVINGDATA

Använd TruSwing tillsammans med Approach S6 och få information om hur din handled rör sig genom svingen i förhållande till svingspåret i en 3D-animering.

KOMPATIBLA ENHETER

TruSwing är kompatibel med Approach S20, S5, S6, G7 och G8 samt de flesta smartphones eller surfplattor med Bluetooth®.

DESIGN

Lätt, liten och diskret design med en vattenklassning på IPX73.

ROBUST FÄSTE

Robust fäste som du snabbt och enkelt monterar under handtaget på klubban.

GARMIN CONNECT

Ger dig möjlighet att lagra och visa väl organiserad svingdata i datumordning (se sida 2 för mer information). Dela din data med dina vänner eller din tränare.

BATTERITID

Uppladdningsbart integrerat batteri med upp till 12 timmars batteritid med GPS.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Garmin Truswing

Garmin Truswing

Path: > > > > Garmin Truswing

11 andra produkter i samma kategori: