Reducerat pris! Taylor Made M4 fw 5HL lite/senior HÖGER Visa större

Taylor Made M4 fw 5HL lite/senior HÖGER

Ny produkt

1 Produkt

1 799,00 kr inkl.

-800,00 kr

2 599,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

M4 har den revolutionerande Twist Face-teknologin där träffytan korrigerar häl- och tåträffar med fokus på mitten av fairway, vilket ger rakare slag och mer konsekvent längd. Hammerhead-spåret i sulan ger högre bollhastighet över en större del av träffytan och tar bort oönskad spinn. Geocoustic-teknik ger ett explosivt ljud och möjliggör en större och mer förlåtande träffyta.

Hammerhead slot, Den förstärkta yttre delen av spåret möjliggör en lättare mer flexibel träffyta, vilket ger en större sweetspot. Hammerhead-spåret i sulan ger ökad bollhastighet över en större del av träffytan och tar bort oönskad spinn för mer längd.

Ingenjörerna på TaylorMade har tagit fram en ny och revolutionerande teknologi som kallas Twist Face. Twist Face innebär att träffytans former har anpassats för att korrigera häl- och tåträffar och skapa rakare slag och mer konsekvent längd.

Twist Face skiljer sig från den traditionella designen av en träffyta och har utvecklats för att minska sidospinn och ge en jämnare spinn där golfaren ofta träffar snett.

Skaft: Atmos-skaft med senior/lite flex

Fw #5HL har 21 graders loft

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Taylor Made M4 fw 5HL lite/senior HÖGER

Taylor Made M4 fw 5HL lite/senior HÖGER

Path: > > > > Taylor Made M4 fw 5HL lite/senior HÖGER

30 andra produkter i samma kategori: