Motocaddy M-Tech Ultra DHC elvagn

Ny produkt

2 objekt

16 999,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Ny för 2020!

Den exklusiva M-TECH blandar oöverträffad prestanda med lyxigadetaljer och slående design för att erbjuda den ultimata elvagnenför den krävande golfaren.Det sitter i detaljernaUtvecklad för den kräsne golfaren, med exklusiva detaljer som inkluderar, polerad krom, handsydda grepp av äkta läder och iögonfallande M-TECH terrängdäck.

Excellence under huven. Ett helt nytt superlätt 36+ M-TECH litiumbatteri, högeffekt 28Velektronik och viskande tyst 230W-motor - med Downhill Control(DHC) och en elektronisk parkeringsbroms - ger oöverträffad prestanda, överlägsen effektivitet och klassledande tillförlitlighet.M-TECH-ägare belönas också med en omfattande 3-årig vagn och5-års batterigaranti för fullständig sinnesfrid.

Fullt utrustadM-TECH: s imponerande lista med utmärkta funktioner inkluderaren reflexfri LCD-skärm i fullfärg, tre avståndsmätningar, justerbar avståndsstyrning, USB-laddningsport, klocka och rund timer,
CartLocksäkerhetskod och fullständig justering av handtagshöjden.Som medlem i den prisbelönta familjen i M-serien använder M-TECHvärldens enklaste kompakta ihopvikningssystem och den revolutionerande SlimFold-designen för att erbjuda en 11% mindre volym/vikt - vilket gör det möjligt att rymmas även i små bakluckor.

IDEALISK FÖR: Golfare som letar efter en lyxig vagn som erbjuderslående design och oöverträffad prestanda.Läs mer på www.motocaddygolf.se
Specifikationer:
VIKT 11,4 kg
DIMENSION: 650 mm (L) x 470 mm (B) x 410 mm (H)
MOTOR: 230 W DHCSPÄNNING: 28V High Power
MATERIAL: Aluminium/Polerad Crome
FÄRG: Svart

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Motocaddy M-Tech Ultra DHC elvagn

Motocaddy M-Tech Ultra DHC elvagn

Path: > > > > Motocaddy M-Tech Ultra DHC elvagn

19 andra produkter i samma kategori: