Callaway Mavrik driver 10,5" regular flex

Ny produkt

4 objekt

5 499,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

NYHET! A.I.-DESIGNAD FLASH FACE SS20
Mavrik gynnas av vårt nya A.I. designad Flash Face SS20, för att främja snabbare bollhastigheter över ett mer expansivt område i varje modell och loft.

FS2S TITANIUM med maximal styrka
Ny face-design kräver FS2S-titan, ett extremt starkt material som är 6 gram lättare än traditionell titan för att främja jämn optimal hastighet, förlåtelse och rotationsstyrka.

JAILBREAK + T2C TRIAXIAL CARBON CROWN
Två interna Jailbreak-stänger ansluter sulan och kronan för att främja snabb bollhastighet, och den betydligt lättare kolkronan gör att vi kan omfördela vikten för högre MOI.

HÖG MOI GER MAXIMAL FART
Klubbhuvudet har fått en mer aerodynamisk Cyclone-form för mindre luftmotstånd och leverera högre klubbhastighet än tidigare. Med Callaways OptiFit-hosel kan loft och lie ställas in utan att skaftet vrids. Med två utbytbara vikter (14g & 2g) placerade i sulan nära hälen och mitt bak kan justering göras för att optimera klubbans egenskaper.


Skaft: Project X Evenflow Riptide: PRX är en lättare design som använder material på innovativa sätt för bästa känsla och stabilitet som aldrig uppnåtts tidigare i så lätta profiler bland standardskaften. Detta är för golfaren som försöker maximera avståndet och ändå behålla otrolig kontroll.

ShaftFlexWeightKickpointTorque
Project X EvenFlow Riptide 60Senior61 gMidMid
Project X EvenFlow Riptide 60Regular61 gMidMid
Project X EvenFlow Riptide 60Stiff61 gMidMidOmdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Callaway Mavrik driver 10,5" regular flex

Callaway Mavrik driver 10,5" regular flex

Path: > > > > Callaway Mavrik driver 10,5" regular flex

30 andra produkter i samma kategori: