Titleist TS1 driver 12,5 HÖGER

Ny produkt

2 objekt

5 299,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Det började som en utmaning från de bästa spelarna I världen. Vår skickliga R&D avdelning antog uppdraget att försöka hitta hastighet i alla delar och komponenter i drivern. TS-projektet innebär en ojämförlig strävan efter hastighet där varje mikron och milligram är av betydelse och där två bokstäver markerar vägen till framtiden för Titleist Speed.

TS står för "Titleist Speed" och Titleist nya Speed Chassi-teknologi innehåller en rad innovationer för att maximera bollhastighet och ge mer längd. Den supertunna titan-kronan innebär att vikt har kunnat omfördelas och skapar den lägsta tyngdpunkten i en Titleist-driver någonsin. Träffytan med variabel tjocklek har gjorts ännu tunnare för mer bollhastighet och ökade förlåtande egenskaper. Det nya strömlinjeformade designen på det 460cc stora klubbhuvudet minskar luftmotståndet med 20% jämfört med föregångaren för att bidra med ännu mer hastighet.

SureFit-hoseln ger spelaren möjlighet att själv ställa om loft, lie-vinkel samt om huvudet skall vara stängt eller öppet.

Byggd för hastighet, Titleist nya Speed Chassi är resultatet av två års utveckling med fokus på ökad hastighet. Den supertunna kronan, tunnare träffytan och mer strömlinjeformad design på klubbhuvudet för att minska luftmotstånd bidrar till ökad bollhastighet.

TS1 är den snabbaste vägen för spelare med en lägre svinghastighet att uppleva extra längd.

Drivern har en lättviktsdesign med en ringa vikt på 275 gram. TS1 är konstruerad för att maximera längden för något lägre svinghastigheter.

Tunnare och snabbare träffyta, Titleist TS har fått en ny tunnare träffyta med varierande tjocklek vilket skapar högre bollhastighet och gör drivern mer förlåtande. Träffytan är så pass tunn att Titleist var tvungna att lasergravera in skårorna.

Skaft Fujikura Air Speeder 40 grams

Golf Pride Tour Velvet 360

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Titleist TS1 driver 12,5 HÖGER

Titleist TS1 driver 12,5 HÖGER

Path: > > > > Titleist TS1 driver 12,5 HÖGER

30 andra produkter i samma kategori: