Ping Hoofer bärbag

Ny produkt

2 499,00 kr inkl.

Lägg till i önskelistan

Mer information

Golfspelare älskar Hoofer-bagen för sin mångsidighet, och i denna omdesign finns det än mer att älska: Elva fickor, en ny ryggpuck för snabb omvandling med en rem, extra förvaring, fler magnetfickor och en klädficka med blixtlås i full längd.

Maximal bekvämlighet med lättjusterande axelkuddar integrerade med SensorCool Technology. Det släta glidbandet gör att du kan bära med en enkel rem- eller ryggsäckstil samtidigt som du håller dig väl balanserad.

Hoofer-fyrvägsförstärkt topp
Klubborna är välskyddade och mindre benägna att samlas i en topp konstruerad för att ge din utrustning generöst utrymme. Polypropylenkonstruktion med hög inverkan och anti-flex väggar ger ett stabilt stöd.

Fäst regnhuva
Det är enkelt att hålla dina PING-klubbar torra; använd bara regnhuvan som är knäppt inuti den dämpade höftkudden. När det inte regnar ger regnhuven extra stoppning under promenad.

Hoofer Cart Strap Channel
När du säkrar Hoofer-bagen på en vagn, hålls alla 12 fickor fria med denna PING-innovation, en vagnrem som passerar igenom kanalen som glider bakom fickorna för att hålla dem tillgängliga.

Hoofer-väskans bandanslutning
En ny bandkontakt gör att väskan dras av och på med en enkel funktion. Den ergonomiska designen fungerar med de främre justerande axelkuddarna så att väskan känns lätt och balanserad.

Hoofer vattenflaskficka
Ingen fumbling för din vattenflaska medan du går ner mot fairway. Vattenflaskfickan finns på den nedre delen av bagen så att den är lätt att nå och byta ut medan du går.

Omdömen

Det finns inga kundrecensioner just nu.

Skriv din recension

Ping Hoofer bärbag

Ping Hoofer bärbag

Path: > > > > Ping Hoofer bärbag

29 andra produkter i samma kategori: